13.11.2018 08:53

Vaše dnešní návštěva salonu se sklenkou Prosecca

 "Nad ránom prišla ku mne na balkón hviezda..."

Už rok je s námi hvězda oslnivého jasu, klenot mezi klenoty - SOTHYS. 

Právě dnes. Můj splněný sen a Vaše zářící a věčná krása.

Přijďte si s námi připít na zdraví, prosečko už se chladí!


Dne 13.11.2017 jsem poprvé ošetřovala pleť mých klientek kosmetikou Sothys, první klientka byla paní Martina Grillová.

Plna nadšení a očekávání jsem po malých krůčcích doporučovala rozsáhlou škálu pleťových i tělových kůr. Po pár měsících se děly neuvěřitelné věci. Moji klienti, dříve ošetřovaní kvalitní selektivní kosmetikou Estée Lauder, byli jako vyměnění. Mladší, zářivější, zdravější tváře se na mě dívají den, co den. Dostali jsme do pohody citlivé, reagující pleti, problematické pleti z nevhodného použití nakombinovaných produktů různých značek, zahydratovali jsme pleti a vyřešili suchost z nevhodného každodenního čištění. Dopřáli jsme absolutní komfort pokožce celého těla v tělových kůrách. Na podzim jsme obnovili pleť, zbavili pigmentových skvrn, projasnili pleť a urychlili růst buněk. Od října mládneme s nově zařazenou kůrou mládí.

S kosmetikou Sothys to nyní není jen příjemný odpočinek, který si u mě v salonu klienti dopřávají, ale především prokazatelný, viditelný, vynikající výsledek na jejich pleti. V kombinaci s domácí péčí udělala pleť mých klientů obrat o 360 stupňů. 

Jak to cítí má první klientka paní Martina Grillová?

V salonu U Anděla se mi dostává každý měsíc  té nejlepší  odborné péče  z rukou kosmetičky Jany Ferlingové. Ve velice příjemném, čistém a voňavém prostředí si dopřávám různorodost kosmetických ošetření, nadchla mě poslední sezonní kůra s vůní vanilky.  Hodina, strávená v salonu U Anděla, je pro mne  příjemným odpočinkem a zároveň cítím, že produkty značky SOTHYS, které si také mohu s perfektním poradenstvím v salonu pořídit, mé pleti velice prospívají.  Kosmetický salón U Anděla  vřele doporučuji!

Přidejte se i Vy a napište nám o nás

 

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————