17.02.2021 20:12

Soutěž na našem facebooku - pravidla

Pravidla soutěžních příspěvků na profilu Kosmetický salon U Anděla Institut Sothys

 

Soutěže pořádá Kosmetický salon U Anděla provozovaný pod obchodním jménem Jaroslava Pokorná, IČ: 123-485601168 se sídlem Svobody 12, Cheb.

Soutěže se může zúčastnit jakákoli fyzická osoba s místem trvalého pobytu na území České republiky, která je v den přihlášení do Soutěže starší osmnácti (18) let a která splní stanovená pravidla soutěže, která jsou vždy uvedena v textu příspěvku.

Výherci budou vybráni losem ze soutěžících, kteří odpovídajícím způsobem odpovědí na soutěžní příspěvek během pořadatelem stanoveného časového limitu soutěže, který bude zveřejněn s každým soutěžním příspěvkem.

Výhry v soutěži stanovuje pořadatel a budou oznámeny vždy při vyhlášení soutěže. Výherce bude o výhře vyrozuměn prostřednictvím komentáře u soutěžního příspěvku a v soukromé zprávě zaslané pořadatelem po ukončení soutěže.

Žádná soutěž na Facebookovém nebo Instagramovém profilu Kosmetický salon U Anděla není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a Instagram a nijak s nimi nesouvisí a platí zde kompletní osvobození od závazků každého z účastníků.

 

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————