01.01.2021 11:44

PF 2021

Milé klientky, klienti,

poprvé v životě jsem ráda, že je rok u konce. Ať už to celé, co nás potkalo, je něčí kalkul, těch nahoře nebo toho úplně nejvýš, je to zkouška a je jen na nás, jak ji zvládneme.

Z celého srdce Vám všem děkuji za Vaši stálou přízeň a za celoroční podporu. Vám, kdo jste koupili jako dárek svým blízkým nebo známým dárkový certifikát a rozšířili tak řady mých klientů i Vám, kdo jste si třeba úplně poprvé pořídili čistící mléko a tonik nebo svůj první luxusní krém. Velmi si toho vážím a děkuji Vám. Třeba jste již dlouho zvažovali jejich zakoupení, chtěli jste si ověřit, co je pravdy na tom, co Vám o čištění pleti povídám a že 60 % péče zůstává na Vás doma. Na misku vah se přidala nemožnost pravidelné péče v salonu a spolu s chutí podpořit náš salon přišlo rozhodnutí. Odměnou Vám bude krásná, zdravá pleť i její nově nalezené mládí  a skutečně krásný prožitek v každodenní péči. Nyní naplno vstoupíte do světa dokonalé pleti.

Na druhou stranu jsem se i já rozhodla podpořit ty, kteří naopak nyní neměli nouzi o práci, ale velmi potřebují odpočinek a péči. Věnovala jsem 20 dárkových poukazů na Sezonní ošetření maracuja - acai berry zdarma lékařům a sestrám v nemocnici, jako vyjádření díku za jejich, beze sporu, nyní nejtěžší a obětavou práci. 

Přeji nám všem do nového roku 2021 ať vše špatné dokážeme zužitkovat k dobrému, ať se nám daří a jsme plni zdraví a můžeme se zase těšit a radovat z běžných, normálních věcí.

Jana Ferlingová, Institut Sothys U Anděla

 

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————