22.02.2017 20:20

Nový chemický peeling Biopeel 60

Milé zákaznice, milí zákazníci,

jaro ťuká na dveře a je tu opět čas pro ošetření pleti chemickým peelingem. Přicházím letos s novinkou. Po letech zkušeností si mohu dovolit zařadit ještě koncentrovanější, účinnější peeling Laboratoře Renophase - Biopeel 60 s 60% tentokrát volnou kyselinou glykolovou. Peeling je zařazen do ještě silnější, vyhlazující, rekonstrukční, zhutňující péče.  U tohoto ošetření chemickým peelingem je trochu jiný postup. První fáze samotný peeling se nanáší na pleť na 3 minuty. Zrychluje a regeneruje buněčnou obnovu, stimuluje buněčný metabolismus. Je určen na vrásky, zralou pleť, jizvičky např. po akné, strie. Druhá nastupuje fáze  detoxikačního séra. Nanáší se také na 3 minuty. Je to intenzivní, regenerační a detoxikační sérum, aktivuje transformační cyklus toxinů, urychluje látkovou výměnu, násobí výsledky ošetření. Obsahuje oligopeptidy, fragmentovanou kyselinu hyaluronovou (stahuje větší množství vody). Poslední fází je nový, vylepšený hydrogel Chronodiffusion Renewcollagens. Dodává ztracenou pružnost a objem pleti, zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové, okysličování buněk, hutnost pleti. Kontroluje elastázu, zvyšuje soudržnost elastinových vláken. Zvyšuje produkci kolagenu, pružnost pleti je výraznější.

Ošetření chemickým peelingem se provádí jako kůra 3-5ti ošetření. Každé ošetření vždy s týdenní pauzou. Jedno ošetření v ceně 800,-kč, při platbě celé kůry 5ti ošetření najednou sleva 10%.

Těším se na Vaši návštěvu. V naší prodejně na Vás již dýchne jaro. Nové jarní a Velikonoční dekorace ze sobotní výstavy jsou již v prodeji spolu s akční nabídkou vybraných parfémů. Přeji hezké dny!

Ferlingová

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————