28.08.2019 19:28

Napsali o nás

Renata Koptová 

Asi před třemi lety jsem dostala ten “nejlepší nápad na světě”, objednat se na kosmetické ošetření do salonu U Anděla. Návštěvy se pro mě staly doslova drogou. Prostředí je velmi útulné, vkusné, péče, kterou paní Ferlingová provádí, je více jak 100% a pro mě je balzámem pro tělo i duši. Stejný prožitek si odnášejí i mé kolegyně, kterým jsem salon doporučila a i všem ostatním vřele doporučuji.
 
 

Perta Gajičová

Kosmetický salon U Anděla navštěvuji již několik let. Interiér je útulný, čistý se vkusnou dekorací a příjemnou hudbou. Největším přínosem je pro mne 100% relaxace, profesionální péče o pleť i tělo a poradenství. Jsem velmi spokojená s efektem procedur a s jejich účinkem na mou pleť od doby, kdy jsem salon začala navštěvovat. V tomto salonu má klientka pocit, že jsou zde jen pro ni, že si jí váží. Příjemné a milé jsou také doprovodné akce v podobě líčení od profesionálů včetně poradenství. 

 

Štěpánka Dostálová

Doporučuji vyzkoušet. Prožijete velmi příjemné chvíle pod rukama profesionála. Kosmetika Sothys je velice příjemná s dlouhodobým efektem.

 

Jolana

Kosmetický salon U Anděla navštěvuji již několik let. Jeho prostředí na mě působí velice příjemně. Velice čisté a upravené místo, které působí opravdu uklidňujícím dojmem. Z návštěvy v salonu jsem vždy odpočinutá a velice spokojená. Procedury a kosmetika SOTHYS mi vyhovuje a ve spojení s ošetřením a odbornou péčí se na návštěvu salonu vždy těším.

Petra Lagarde

V salonu U Anděla je kosmetické ošetření rituálem. V krásné atmosféře při relaxační hudbě se vám dostává kvalitní péče od paní Jany. Cítím se zde opravdu komfortně a kosmetické procedury jsou příjemné a efektivní. Produkty Sothys používám i v domácí péči podle doporučení - absolutní spokojenost. Každá návštěva v salonu je balzám pro tělo i duši.

 

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————